Wenkbrauwen & Wimpers


WENKBRAUWEN & WIMPERS

Brow treatment

Wat houdt het in?

• Samen bespreken we wat precies je wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor jouw perfecte wenkbrauwen.
• Bij iedere brow treatment bepalen we eerst welke vorm je graag wilt. Wil je je wenkbrauwen laten verven? Of wil je liever weten hoe je met make up de perfecte wenkbrauw kan krijgen?
• Door middel van epileren en/of het gebruik van wax maken we de gewenste vorm. De wax is zacht en vriendelijk voor de huid.
• Het bijknippen van de wenkbrauw maakt het helemaal af.

Mooi gevormde wenkbrauwen zorgen er al voor dat je er prima uit ziet zonder dat je make up hebt opgedaan.
Steeds meer vrouwen kiezen er naast het shapen van hun wenkbrauwen ook voor om hun wenkbrauwen te verven. En dat zorgt voor nog meer resultaat. 

Wenkbrauw verven (45 minuten incl wax en tweeze)

Doordat je de wenkbrauw een donkerdere tint verft dan je eigen haar, komen je ogen mooi naar voren. Naast de kleur, zorgt het verven van de wenkbrauwen ook voor een volle look. Heb je dunne of licht gekleurde brows dan is verven de perfecte keuze. De verf legt een laagje om het haar waardoor elk haartje iets dikker wordt en je wenkbrauw er dus voller uit ziet dan zonder verf. Daarnaast hebben sommige mensen tussen hun donkere wenkbrauwhaartjes vaak lichte haartjes zitten die pas bij het verven opvallen.

Henna (60 minuten incl wax en tweeze)

Met verf kun je de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van speciale verf op basis van henna. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een schaduw achter op de huid, die kan variëren van subtiel tot donker. Die schaduw houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Mrs Highbrow

Wil je thuis je brows nog een extra accent geven dan zijn er de prachtige brow producten van Mrs. Highbrow. Onze experts helpen je met het kiezen van het juiste product.

Lash Volume Lift (ongeveer 60 minuten)

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Hierbij worden de wimpers meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden. Dit is totaal niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Voor een nog mooier resultaat kun je na de Lash lift je wimpers nog laten verven.


Alle behandelingen zijn op afspraak

Warning: Undefined array key "iconcolor" in /customers/e/2/5/salon81.nl/httpd.www/wp-content/plugins/call-now-button/src/renderers/modern/class-modernrenderer.php on line 190 Call Now Button