Waxen


WAXBEHANDELINGEN

Ben je klaar met harde stoppels en een droge huid van het scheren? Wil je dat je haren zachter en minder (snel) terugkomen?

Dan is waxen de oplossing!

Je kunt bij ons terecht voor onder andere het waxen van onder- en bovenbenen alsmede voor de bikinilijn. Voor een perfecte en gladde huid. Wij werken snel en hygiënisch en zorgen ervoor dat je tevreden en op en top verzorgd de deur uitgaat.
In Salon 81 wordt er gewerkt met het Franse merk Jean Marin.

Je kunt je laten waxen als de haren ongeveer 5 mm lengte hebben, dit komt neer op ongeveer 10 dagen je haren laten staan. Na het waxen zullen de verwijderde haren drie tot acht weken wegblijven. Bovendien is waxen een zeer goede methode voor het verwijderen van dode huidcellen en verhoogt het de bloedcirculatie waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.
Deze vorm van ontharen is geschikt voor ieder huidtype.

De Waxbehandeling (ongeveer 15-30 minuten)

• De waxbehandeling start met het desinfecteren van de huid.
• Hierna wordt een pre-waxing lotion aangebracht. Deze lotion zorgt ervoor dat de wax zich alleen hecht aan de haartjes en niet aan de huid.
• Vervolgens wordt de wax tegen de haargroeirichting in aangebracht. De spatels die we gebruiken om de wax aan te brengen, worden na elke behandeling weggegooid. Zodra de wax voldoende hard is, wordt deze met één trekbeweging verwijderd.
• Als laatste wordt er een after wax lotion aangebracht om de huid te koelen, te verzachten en te verzorgen.

 

Alle behandelingen zijn op afspraak

Warning: Undefined array key "iconcolor" in /customers/e/2/5/salon81.nl/httpd.www/wp-content/plugins/call-now-button/src/renderers/modern/class-modernrenderer.php on line 190 Call Now Button