Pedicure & Cosmetische Voetverzorging


PEDICURE BEHANDELINGEN

De voeten zijn vaak ‘ondergeschoven kindjes’ als het om verzorging gaat. Dat is niet langer nodig..! In onze Salon kun je terecht voor pedicurebehandelingen en cosmetische voetverzorging. 

Onze medisch pedicure is specialist in het verzorgen van jouw voeten. Het is belangrijk om de voeten goed te verzorgen. Ze moeten je tenslotte je hele leven dragen. De een heeft alleen wat eelt waar zij vanaf wilt, de ander heeft last van likdoorns enzovoorts. En soms is het noodzakelijk om je voeten te laten verzorgen vanwege een medische klacht, zoals diabetes of reuma. Voor elke voet is er een op maat gemaakt behandelplan.
Je kunt natuurlijk ook je voeten laten verwennen met een heerlijke, weldadige Spa Pedicure behandeling of nog mooier laten maken door onze cosmetische voetbehandeling met CND Shellac, zodat je met verzorgde voeten in die supermooie zomerschoenen kunt stappen.

Onze medisch pedicure is aangesloten bij Provoet.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Provoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

PEDICURE BEHANDELING BASIS (ongeveer 45 minuten);

• We beginnen met een analyse van de voeten, bespreken de wensen van de klant en stellen zo samen een behandelplan op.
• De nagels worden op de juiste manier geknipt en de nagelomgeving gereinigd.
• 
Vervolgens behandelt de pedicure eelt / likdoorns /kloven / ingroeiende nagels en schimmelnagels.
• 
Daarna worden de nagels mechanisch afgewerkt (de top van de nagel wordt hiermee glad gevijld).
• 
We sluiten de behandeling af met een korte massage met een vocht inbrengende crème, welke je, indien wenselijk, natuurlijk uitgebreider kunt uit laten voeren.

Het is uiteraard mogelijk om de nagels aansluitend te laten lakken met CND Vinylux of CND Shellac. 

In onze salon werken we met een  pedicure motor, die een nattechniek functie heeft. Dit maakt de behandeling voor de klant doorgaans prettiger omdat het water een verkoelend effect heeft en de huid minder wrijving doormaakt. 

Om je voeten in goede conditie te houden, raden we je aan ze dagelijks te verzorgen met de juiste producten voor je voeten, die ook bij ons verkrijgbaar zijn. We hebben de mooie, verzorgende producten van BCL Spa en van Samenwerkende Pedicures. Vraag onze specialisten welk product het beste bij je past. 

DEEL BEHANDELING (ongeveer 25 minuten) ;

Je kunt bij ons ook terecht voor een deelbehandeling om je voetklachten te behandelen. Samen met de pedicure kun je een behandelplan opstellen om zo je klachten te verhelpen. Denk hierbij aan het behandelen van een likdoorn / kloven / ingroeiende nagel of schimmelnagels. We sluiten deze behandeling af met het insmeren van de voeten met een verzorgende crème. 

SPA PEDICURE BEHANDELING ( ongeveer 60 minuten )

• We beginnen met een voetenbad met Dead Sea Salt Soak, welke de voeten reinigt en verzacht.
• Dan volgt de Sugar Scrub. Deze scrub exfolieert en hydrateert de huid, de dode huidcellen worden verwijderd en de huid voelt weer zacht en zijdeachtig aan.
• 
Vervolgens brengen we een Vochtmasker aan, waardoor de natuurlijke hydratatie van de huid herstelt en diep gevoed wordt.
• Als laatste masseren we de voeten met de Massage Cream. Deze crème geneest, verzorgt en regenereert de huid, waardoor deze soepel en gehydrateerd blijft.
• 
We sluiten af met het lakken van de teennagels in een van de vele kleuren uit de CND Vinylux nagellakcollectie. 

HAPPY FEET (ongeveer 30 minuten)

•Verwen en beloon je voeten met een stimulerend, ontstekingsremmend mineralen voetenbad voor zachtere en gehydrateerde voeten.
• 
Hierna vijlen we je teennagels en verzorgen we de nagelriemen.
• 
Aansluitend kun je ervoor kiezen je teennagels te laten lakken met een van de vele kleuren uit ons CND Shellac assortiment. Zo geniet je tot wel 6 weken van prachtige en glanzende teennagels. Perfect voor in de zomer of voor als je op vakantie gaat. 

 

Alle behandelingen zijn op afspraak

Warning: Undefined array key "iconcolor" in /customers/e/2/5/salon81.nl/httpd.www/wp-content/plugins/call-now-button/src/renderers/modern/class-modernrenderer.php on line 190 Call Now Button