Huidverjonging


HUIDVERJONGING

dmv Botox en Fillers

Je wilt een natuurlijke look, zonder alle expressie in je gezicht te verliezen. En passend bij je uitstraling. De dames van The WOW Factory begrijpen jouw persoonlijke wensen en gaan zorgvuldig en deskundig te werk.

“Een beetje WOW in je leven … dat wil iedereen toch?”

Afspraak maken
Elke maand zijn Elvira en Jannine een dag aanwezig bij ons in de Salon. Wil je een vrijblijvend informatief gesprek of een afspraak maken voor een van de behandelingen, neem even contact op of houdt de site en onze Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer je terecht kunt.

Rimpelbehandelingen (injectables)
Wat zijn gezichtsrimpels?
Rimpels zijn fijne lijntjes of kleine scheurtjes in de huid. Dit zijn eigenlijk een soort littekens, ontstaan door het veelvuldig aanspannen van een spier. Gezichtsrimpels kunnen overal in je gezicht voorkomen. Je kunt lachrimpeltjes, een fronsrimpel, een kinrimpel of kraaienpootjes hebben. Al deze plooien heten gezichtsrimpels. De rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij huidveroudering. Je huid verliest, naar mate je ouder wordt zijn elasticiteit. De huid gaat rimpelen. Gezichtsrimpels kunnen ook ontstaan door roken, alcoholgebruik, slechte leefgewoonte en teveel zonlicht. Maar ook stress, zorgen en verdriet kunnen rimpels en fronsen veroorzaken.
Wat kun je doen tegen gezichtsrimpels?
Als je nog geen rimpels hebt,  gebruik dan een goede dag- en nachtcrème tegen huidveroudering. Bezoek regelmatig de schoonheidsspecialist ter verbetering van je huid. Ook kun je letten op je leefgewoonten om gezichtsrimpels te voorkomen. Leef gezond en smeer je in tegen de zon.
Als je eenmaal gezichtsrimpels hebt dan helpt een crème helaas niet meer. Met een Botulinetoxine -botox- behandeling voorkom je dat er rimpels ontstaan en verdwijnen rimpels. De gezichtsrimpels worden ook behandeld met fillers. Soms worden beide methoden geadviseerd door je arts. Dit hangt af van de plek en de ernst van je rimpels.
Het doel is een frisse en uitgeruste blik en een gezondere uitstraling.
Rimpels verwijderen kan op verschillende manieren. The WOW factory werkt met zowel botulinetoxine als fillers. Afhankelijk van de rimpel in het gezicht zetten we één of beide middelen in. Vaak is de ideale behandeling voor het verwijderen van bepaalde rimpels een combinatie van botox en fillers. Botox verslapt tijdelijk de spieractiviteit. Een filler vult de rimpel. Het resultaat is een uitgeruste en stralende oogopslag. Je oogt jonger en blijer. Voor een frisse en natuurlijke look geven we je uiteraard goed advies.

Elvira Serlier en Jannine Wilpshaar
Tijdens ons werk als gynaecoloog merkten wij dat veel vrouwen rondom de overgang klachten krijgen. Niet alleen op lichamelijk gebied zoals menstruatiestoornissen, incontinentie klachten maar ook op het psychische vlak. Ook door veranderingen in de gezinssituatie en simpelweg de confrontatie met het ouder worden. Tel daar de veranderingen van je uiterlijk bij op. Dit soort klachten hangen met elkaar samen en houden elkaar in stand! Wij geloven juist dat ‘the best is here to come!’ The WOW factory ziet het als een uitdaging om vrouwen zo goed mogelijk door deze periode heen te loodsen.

WOW!
Door onze jarenlange ervaring in de vrouwelijke gezondheidszorg zijn wij uitgebreid bekend met de behoeften en wensen van vrouwen in elke levensfase. Mede door onze belangstelling voor huid aandoeningen is de eerste stap naar behandeling van deze problematiek ontstaan.
Met injectables zorgen we dat je je frisse en natuurlijke look houdt, zonder hierbij de natuurlijke expressie van het gelaat te verliezen. Als je qua looks er fris, jong en happy uitziet, geeft dat je zelfverzekerdheid een boost. En dat straal je uit en je kan andere problemen ook beter te lijf. Er goed uit zien helpt je gewoon. Be fabulous!

dr Jannine Wilpshaar
Jannine heeft in Groningen Geneeskunde gestudeerd. Hierna heeft ze bij voor Organon gewerkt als International Medical Advisor. Vervolgens is ze in het Leids Universitair Medisch Centrum gepromoveerd op wetenschappelijk onderzoek in de Haematologie/Verloskunde. Sinds 2006 is ze BIG geregistreerd Gynaecoloog in Friesland.

drs Elvira Serlier
Elvira heeft in Groningen Geneeskunde gestudeerd. Daarna heeft zij gedurende 2 jaar lang gewerkt als arts-assistent Gynaecologie/ Obstetrie in het Academisch Medisch Centrum Groningen. Gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek naar stuitbevallingen. Na haar opleiding tot medisch specialist werkt zij vanaf 2002 in Friesland als BIG geregistreerd Gynaecoloog.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). En opgeleid tot gecertificeerd Cosmetisch arts.
(Voor meer info en prijzen kijk op www.wowfactory.nl)

 

Alle behandelingen zijn op afspraak 

Warning: Undefined array key "iconcolor" in /customers/e/2/5/salon81.nl/httpd.www/wp-content/plugins/call-now-button/src/renderers/modern/class-modernrenderer.php on line 190 Call Now Button